Aanmelding

01/10/2015
Het is later dan gepland geworden. Een  maand geleden was al die informatie bijeenkomst en het is nu al weer oktober. Maar ik heb vandaag eindelijk met mijn ouders om de tafel gezeten. We hebben dingen besproken die we wouden bespreken en afspraken gemaakt. Maar we zijn het er over uit dat ik mag gaan. Ik zal een deel moeten meebetalen en dat had ik al in gedachten maar dat vind ik helemaal niet erg en ik ben al bezig met sparen.

Nu ga ik vanavond me inschrijven en ik hoop binnenkort mijn aanmeldingspakket te ontvangen. Ze zeggen dat het ongelooflijk veel werk. Maar we zullen zien! Een vriendin is ook aan het kijken om te gaan, zij gaat volgende week naar een bijeenkomst van STS. Het lijkt me toch fijn om samen door het proces van aanmelden te gaan!

6/10/2015

Ik heb mijn aanmeldingspakket binnen! Mijn partnerorganisatie in de US word Share! Het grootste gedeelte gaat gelukkig online, maar er zijn nog een stuk of 15 pagina’s die je moet printen en daarna weer inscannen. Ook moet ik een heleboel prikken gaan halen, langs mijn Engels docent, mijn schoolcijfers omzetten, een brief over mezelf schijven, mijn ouders een brief over mij schrijven, foto’s uploaden en nog veel meer. Ze zeggen dat het verstandigst is om alles binnen 3 weken af te hebben. Nu kan je niet alle prikken binnen 3 weken halen maar dt kan je ook weer allemaal aangeven.

Knipsel

Als dat afgerond is, word het gecontroleerd en kan het wachten op een gastgezin beginnen! Spannend!

Emma

Tip: meld je rechts aan om deze blog te volgen! Zo krijg je automatisch een mail als er een nieuw bericht word gepost!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s